Hopp til innholdet

Verneverdige hus og Gausel

Dette er et spennende område utenfor Stavanger sentrum med gamle bosetninger og verneverdige hus. Gausel er et svært gammelt, verneverdige områder og gir deg siste nytt så sjekk ut deres hjemmesider nå. Utrolig spennende å lære om gammel historie og hvordan man bevarer gamle hus.

Alltid noe å lære

Gamle hus er stadig i vinden så hvorfor ikke følge med på et helt område som bokstavelig talt har historie i hvert jordlag? Her er det masse å lære og bildene gjør at man virkelig kan se for seg hva det er snakk om. Så ta en digital tur i dag.

Gausel er et interessant sted fordi det er så mange spor etter tidligere bosettinger. Nå kan du sitte i din egen stue og lære masse om dette fantastiske området. Du kan også stille spørsmål og få siste nytt, før alle andre. Så ikke gå glipp av historie og bevaring på Gausel.

Unik side

Verneverdige hus kan du følge utviklingen til, trinn for trinn, på Gausel. Du kan besøke stedet både digitalt og ved å komme på besøk hit. Det er flott turterreng på Gausel og historie i alle himmelretninger. Så følg med nå og hold deg oppdatert på alt som skjer på Gausel.